Retour zenden

Techno Winkel verwerkt uw orders altijd met de grootste zorg. Het kan echter voorkomen dat een product niet is wat u ervan verwacht. Of dat een product defect of beschadigd is. In dat geval kunt u het product terugsturen naar Techno Winkel.

Tijdens de zichttermijn van 14 dagen heeft u herroepingsrecht, waarbij u de mogelijkheid heeft om zonder enige verplichting de ontvangen goederen te retourneren. Daarbij draagt u zelf de kosten van retourzending, met uitzondering van een terecht beroep op de niet goed-geld terug regeling.

De aanbieder zal in geval van ontbinding binnen 14 dagen na de ontvangstdatum van de retourzending de betaalde bedragen - exclusief de berekende verzendkosten - terugbetalen.

Let op: sommige producten worden op bestelling voor u geproduceerd of op maat gemaakt. Deze producten kunnen niet worden geretourneerd, tenzij er aantoonbare gebreken zijn geconstateerd.

Winkelmandje
 

iDEALMister CashDIRECTebankingPayPalVisaMasterCardAmerican Express

In sommige gevallen kan het voorkomen dat de werkelijke verzendkosten van uw bestelling afwijken van de aangegeven verzendkosten. Dit komt vooral voor bij artikelen met een afwijkende lengte. Mocht dit bij uw bestelling het geval zijn, dan nemen we na uw bestelling eerst contact met u op om de afwijkende verzendkosten met u te bespreken.


Techno Winkel
Tingietersweg 62
2031 ES Haarlem
Nederland
tel.: 023-5349905
e-mail: info@technowinkel.nl
kvk.: 34094142
btw.: NL809806332B01