Retourzenden

Technowinkel verwerkt uw orders altijd met de grootste zorg. Het kan echter voorkomen dat een product niet is wat u ervan verwacht. Of dat een product defect of beschadigd is. In dat geval kunt u het product terugsturen naar Technowinkel.

Technowinkel
Tingietersweg 62
2031 ES Haarlem

Tijdens de zichttermijn van 14 dagen heeft u als consument herroepingsrecht, waarbij u de mogelijkheid heeft om zonder enige verplichting de overeenkomst te ontbinden en de ontvangen goederen te retourneren. Daarbij draagt u zelf de kosten van retourzending, met uitzondering van een terecht beroep op de niet-goed-geld terug regeling.

Wij zullen in geval van ontbinding binnen 14 dagen na de ontvangstdatum van de retourzending de betaalde bedragen terugbetalen. Wij zullen hetzelfde betaalmiddel gebruiken als waarmee u de bestelling heeft betaald, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd. Indien u niet de volledige bestelling retourzendt, worden de verzendkosten niet terugbetaald.

Let op: sommige producten worden op bestelling voor u geproduceerd of op maat gemaakt. Deze producten kunnen niet worden geretourneerd, tenzij er aantoonbare gebreken zijn geconstateerd.

Voor retourzendingen kunt u contact opnemen via ons contactformulier, of stuur een e-mail naar info@technowinkel.nl. U kunt ook gebruik maken van het modelformulier zoals weergegeven in de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel.

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht  in te dienen door te bellen, mailen of gebruik maken van het contactformulier. Wij streven ernaar om uw klacht binnen veertien dagen te behandelen en naar uw tevredenheid op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.

Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden. Mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Thuiswinkel Waarborg waar Technowinkel bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).