Retourzenden

Technowinkel verwerkt uw orders altijd met de grootste zorg. Het kan echter voorkomen dat een product niet is wat u ervan verwacht. Of dat een product defect of beschadigd is. In dat geval kunt u het product terugsturen naar Technowinkel.

Technowinkel
Tingietersweg 62
2031 ES Haarlem

Tijdens de zichttermijn van 14 dagen heeft u als consument herroepingsrecht, waarbij u de mogelijkheid heeft om zonder enige verplichting de overeenkomst te ontbinden en de ontvangen goederen te retourneren. Daarbij draagt u zelf de kosten van retourzending, met uitzondering van een terecht beroep op de niet-goed-geld terug regeling.

Wij zullen in geval van ontbinding binnen 14 dagen na de ontvangstdatum van de retourzending de betaalde bedragen terugbetalen. Wij zullen hetzelfde betaalmiddel gebruiken als waarmee u de bestelling heeft betaald, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd. Indien u niet de volledige bestelling retourzendt, worden de verzendkosten niet terugbetaald.

Let op: sommige producten worden op bestelling voor u geproduceerd of op maat gemaakt. Deze producten kunnen niet worden geretourneerd, tenzij er aantoonbare gebreken zijn geconstateerd.

Voor retourzendingen kunt u contact opnemen via ons contactformulier, of stuur een e-mail naar info@technowinkel.nl. U kunt ook gebruik maken van het modelformulier zoals weergegeven in de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel.

Klachten

Indien u een klacht heeft over onze producten of onze service, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij zullen u binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht een inhoudelijke reactie geven.

Mocht u het als consument niet eens zijn met de oplossing of komen we er samen niet uit? Dan kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform: https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Voor zowel consumenten als zakelijke klanten geldt dat zij, indien zij niet tevreden zijn over de afhandeling van de klacht, de klacht tevens ter bemiddeling kunnen voorleggen aan Thuiswinkel, voor consumenten via https://www.sgc.nl en voor zakelijke klanten via https://www.thuiswinkel.org.