Bestellen en betalen

Het plaatsen van een bestelling bij de Technowinkel gaat in 4 stappen. Wanneer u in het winkelmandje op de knop "afrekenen" klikt, wordt het bestelproces gestart:

 1. Uw persoonlijke gegevens.
  In de eerste stap vult u uw naam, telefoonnummer en emailadres in. Tevens vinkt u aan dat u akkoord gaat met onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.
  Indien u al eerder bij ons heeft besteld, kunt u ook inloggen met uw emailadres en wachtwoord. Uw gegevens zijn dan al bij ons bekend.
   
 2. Bezorgen.
  In de tweede stap geeft u aan wat uw adresgegevens zijn. Op basis van dit adres kunt u dan uit een aantal bezorgopties kiezen. De kosten zijn bij iedere optie vermeld. U kunt ook kiezen voor de gratis optie "afhalen".
   
 3. Betaalmethode.
  In de derde stap kiest u de manier waarop u uw bestelling wilt betalen. Er zijn verschillende betaalopties beschikbaar, zoals iDEAL en PayPal. Via PayPal kunt u er ook voor kiezen om uw betaling achteraf met creditcard te betalen. Hieronder vind u een overzicht van alle betaalopties.
   
 4. Afronden en afrekenen.
  In de vierde stap staat een overzicht van het totaalbedrag van uw bestelling. Als u via iDEAL betaalt, kunt u hier uw bank selecteren. Wanneer u vervolgens op de knop "bestelling afronden" klikt, wordt uw bestelling definitief, en gaat u een betaalverplichting aan. Wij houden u op de hoogte van de voortgang via email en ons klantenportaal.
   

Betaalopties

Wanneer u bij de Technowinkel een bestelling plaatst, kunt u de bestelling op verschillende manieren betalen. De beschikbare betaalopties kunnen verschillen per land. U kunt bij ons kiezen uit o.a.:

iDEALiDEAL
Bechikbaar in Nederland
 
MisterCashBancontact/Mister Cash
Beschikbaar in Belgie
 
DirectEBankingSOFORT banking
Beschikbaar in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk
 
PayPalPayPal
Beschikbaar overal
 
PayPalCreditcard via PayPal
Mastercard, Visa of American Express
 
PayPalUitgestelde creditcardbetaling
via PayPal
 

Bij het afrekenen met PayPal kunt u voor de optie Achteraf Betalen kiezen. Bij het afronden van uw aankoop betaalt PayPal de verkoper voor u en wordt het geld pas na 21 dagen van uw bankrekening afgeschreven.

Via ons klantenportaal kunt u een apart factuuradres opgeven wanneer u dat wenst.

Wat gebeurt er daarna?

Nadat u uw bestelling bij ons succesvol heeft afgerond, ontvangt u van ons via een email een bevestiging van de bestelling en de bijbehorende factuur. Uw bestelling is direct te volgen via uw persoonlijk account in ons klantenportaal.

Wij nemen uw bestelling zo snel mogelijk in behandeling. Afhankelijk van de levertijd van de bestelde producten, zullen wij een verwachte leverdatum aangeven.

Wanneer uw bestelling wordt aangemeld bij onze vervoerder, ontvangt u van ons een email met daarin een Track&Trace code. Hiermee kunt u de bezorgstatus van uw pakket volgen. Wanneer u heeft gekozen om uw bestelling af te halen, sturen wij een bericht wanneer het pakket voor u klaarligt.

Ongeveer 10 dagen nadat u uw bestelling van ons heeft ontvangen, wordt u via een email uitgenodigd om een korte review te geven over uw bestelde producten en onze service. Wij stellen uw mening zeer op prijs en gebruiken uw ervaringen om onze service verder te verbeteren. Indien u geen review wenst te geven, hoeft u verder niets te doen.